Uusimmat

Huhu: Uudet X-Men-elokuvat myöhästyvät ensi vuoteen, koska ne olivat yksinkertaisesti liian huonoja

28.03.2018 14:54 Muropaketin toimitus

X-Men: Dark Phoenixin ja The New Mutantsin julkaisut siirtyvät ensi vuoden puolelle. Syynä mittavat lisäkuvaukset.

X-Men: Dark Phoenix siirtyy alkuperäisestä, tämän vuoden marraskuussa olleesta ensi-iltapäivästään ensi helmikuun 14. päivään. The New Mutants puolestaan siirtyy jo toistamiseen, tällä kertaa ensi helmikuulta lähes puolen vuoden päähän. Sen ensi-ilta on näillä näkymin 2. elokuuta 2019.

Colliderin uutisen mukaan Simon Kinbergin ohjaama X-Men: Dark Phoenix vaati testinäytösten jälkeen lisäkuvauksia. Elokuvan näyttelijäkaartin koostuessa kiireisistä A-luokan näyttelijöistä kaikille sopivien aikataulujen löytäminen on haasteellista ja uudet kuvaukset voidaan järjestää vasta elo-syyskuussa. Tämän vuoksi runsaasti efektejä sisältävän elokuvan jälkituotantoa ei ehditä saada valmiiksi alkuperäiseen ensi-iltapäivään mennessä ja elokuvan julkaisu siirrettiin helmikuulle.

Josh Boonen ohjaama New Mutants on erilainen tapaus. Testinäytöksen jälkeen studio päätti, ettei elokuva ole tarpeeksi pelottava ja sitä pitää muokata. Tuotantoyhtiö pyrkii siihen, että elokuva nousisi massasta samaan tapaan kuin Logan ja Deadpool, minkä vuoksi New Mutantsiin joudutaan tekemään mittavat lisäkuvaukset. Uutisen mukaan jopa 50 % elokuvasta kuvataan uusiksi ja siihen lisätään yksi tai kaksi uutta, keskeistä hahmoa.