Uusimmat

Huhu: Uusi Harry Potter -elokuva on tulossa, kunhan Ihmeotukset on hoidettu pois alta

08.03.2021 20:03 Muropaketin toimitus

Näyttämöhitti Harry Potter and the Cursed Child saattaa sittenkin päästä elokuvaksi.

Harry Potter -elokuvat tulivat päätökseensä kaksiosaisen Kuolemat varjelukset -elokuvan myötä, mutta J.K. Rowlingin luoma maailma on jatkanut sen jälkeen elämäänsä Ihmeotukset-elokuvien muodossa. Viime aikoina on huhuttu HBO Maxin suunnittelevan Potter-maailmaan sijoittuvaa tv-sarjaa, mutta nyt WarnerMedian toimitusjohtaja Jason Kilar vihjaa jatkosta myös elokuvien muodossa.

Potter-fanit ovat odottaneet innolla tietoa siitä, milloin näyttämöhitti Harry Potter and the Cursed Child tehtäisiin elokuvaksi. Ehkä sen aika on siis Ihmeotukset-elokuvien jälkeen?

The Hollywood Reporterin haastattelussa Kilar kertoo Potter-suunnitelmista näin:

“Meillä on tämä pikku juttu nimeltään Harry Potter, joka on yksi kaikkien aikojen rakastetuimpia franchiseja. Olemme erittäin kiitollisia, että teemme yhteistyötä J.K. Rowlingin kanssa. Voisinpa sanoa, että sillä rintamalla on runsaasti potentiaalia.”

Samassa haastattelussa hän mainitsee, että elokuvapuolella on käyty keskusteluja Cursed Childin muokkaamisesta näyttämöltä valkokankaalle.

Cursed Child eli Kirottu lapsi sijoittuu 19 vuotta Kuoleman varjelukset -kirjan tapahtumien jälkeen. Siinä Potter-tarinoiden päähenkilöiden lapset ovat puolestaan Tylypahka-ikäisiä ja tarina keskittyy heihin.