Uusimmat

Huhu: Vuosia leivottu Masters of the Universe -elokuva saattaa päätyä Netflixin ohjelmistoon

10.10.2019 21:00 Muropaketin toimitus

Sony on kehittänyt He-Man -franchiseaan vuosien ajan. Nyt tuleva Masters of the Universe -elokuva saattaa olla päätymässä Netflixille.

Sony Pictures on suunnitellut uutta Masters of the Universe -elokuvaa vuodesta 2007 lähtien. Viimeisimpien tietojen mukaan elokuvan on määrä valmistua maaliskuulle 2021. The Hollywood Reporterin lähteiden mukaan studion hallituksen puheenjohtaja Tom Rothman haluaa kuitenkin tutkia pienempiriskisiä vaihtoehtoja hinnakkaalle elokuvaprojektille. Vaihtoehtona on tuottaa elokuva Netflixiin.

Lähde kertoo, että neuvottelut Netflixin kanssa ovat vasta alkuvaiheessa. Mikäli sopimus syntyy, Sonysta tulee toinen studio Paramountin lisäksi, joka tekee elokuvia yksinoikeudella tai lähes yksinoikeudella suoratoistopalvelulle.

Suoratoistopalveluissa suoraan julkaistavien elokuvien tuotanto lisääntyy koko ajan. Esimerkiksi Paramount on perustamassa kokonaista osastoa tähän tarkoitukseen ja indie-elokuvistaan tunnettu A24 on allekirjoittanut monivuotisen sopimuksen Applen kanssa elokuvien tuottamisesta sen uuteen palveluun.

Netflixiä ja muita suoratoistopalveluita ei siis nähdä elokuva-alalla enää kilpailijoina. “Koska niitä ei voi voittaa, liitytään niihin”, sanovat alan edustajat.