UUSIMMAT

Huhupartio: Downton Abbey -sarjasta elokuva – Maggie Smith jo mukana?

22.09.2016 07:52 Tatu Junni

2000-luvun suosituimpiin saippuasarjoihin lukeutuva Downton Abbey päättyi fanien murheeksi viime vuonna. On kuitenkin mahdollista, että brittieleganssin pariin päästään vielä palaamaan valkokankaalla.

MailOnline-sivuston uutisen mukaan Andrew Parkeria Downton Abbeyssa esittänyt Michael Fox on vahvistanut elokuvaversion olevan tekeillä. Eikä siinä kaikki: sarjan ehdottomasti suurin tähti eli Maggie Smith on jo lupautunut mukaan.

”Hän nostaa koko jutun aivan uudelle tasolle, koska hän on niin legendaarinen ja kansallisaarre”, Fox kiitteli syyskuun puolivälissä TV-alan juhlissa Los Angelesissa.

Valitettavasti mikään muu media ei ole vielä vahvistanut MailOnlinen väitteitä, joten uutinen saattaa olla täysin perätönkin. Joka tapauksessa Downton Abbey -elokuvasta puhuttiin ahkerasti jo silloin, kun Julian Fellowesin luoma sarja vielä pyöri televisiossa.

Maggie Smith ei tosin ole ollut elokuvaversiosta varauksettoman innostunut.

”Minkä ikäinen hahmoni {Violet Crowley] oikein olisi siinä?”, Smith päivitteli The Graham Norton Show’ssa viime vuonna. ”Kun lopetimme sarjan hän oli varmaan jo 110. Ei hän voisi loputtomasti porskuttaa, siinä ei vaan olisi järkeä”.