Huhupartio: Seuraavan Avengers-elokuvan juoni on tuttu MARVEL-lehdistä

21.09.2016 11:32 | Tatu Junni

Vuoden 2018 Avengers: Infinity War -elokuva pohjautuu Marvelin kosmisiin supersankarisarjakuviin Ikuisuuden rautahanska ja Ikuisuussodat. Ne nähtiin Suomessa vuosina 1993 ja 1994 jo lakkautetun MARVEL-lehden sivuilla.

Latino Review -sivuston julkaiseman uutisen mukaan Marvel Studios aikoo käynnistää Avengers: Infinity Warin hyvinkin uskollisesti Ikuisuuden rautahanska -sarjakuvalle. Josh Brolinin esittämä Thanos on saanut Ikuisuuskivet haltuunsa ja haluaa tehdä vaikutuksen Kuolemaan, joka nähdään elokuvassa naiseksi personoituna.

”Kuolema” saattaa olla Thor: Ragnarokin (2017) Hela, jota Cate Blanchett esittää. Tätä asiaa ei Latino Review kuitenkaan vahvista tai kumoa. Jos näin kuitenkin on, voisimme hyvin kuvitella hahmogallerian avainpelaajiin muitakin muutoksia. Tässä tapauksessa Tom Hiddlestonin Loki saattaisi ottaa Mefiston paikan. Marvel kun voisi hyvin tuoda lihaksi tulleen kuoleman valkokankaalle maallistettuna versiona, mutta itse saatana on oma lukunsa.

Thor: Ragnarok

Kostajien lisäksi Nick Fury on mukana Avengers: Infinity Warissa, samoin Guardians of the Galaxy. Sarjakuvarintamalta tutut Adam Warlock ja hänen varjopuolensa Magus eivät kuitenkaan huhun mukaan pääse valkokankaalle ainakaan vielä. Asia ei kuitenkaan ole vielä kiveen hakattu, sillä elokuvan käsikirjoitus on tiettävästi vielä hiottavana.

Tämän enempää Latino Review ei ole Avengers: Infinity Warin tarinasta paljastanut.

Elokuvan kuvaukset alkavat marraskuussa Atlantassa. Ensi-iltansa se saa vapun 2018 tienoilla.

Thanos

Muropaketin uusimmat