Huhut Han Solon kaverin omasta Star Wars -elokuvasta kumottiin tuoreeltaan

17.05.2018 12:28 | Muropaketin toimitus

Lando Calrissianin oma elokuva osoittautui uutisankaksi.

Eilen useat uutis- ja viihdesivustot uutisoivat LucasFilmin pomon Kathleen Kennedyn kertoneen Han Solon kaverin  Lando Calrissianin saavan oman elokuvansa, mutta se ei pidä paikkaansa.

Uutinen lähti liikkeelle Premiere Magazinen Cannesin elokuvajuhlien Solo: A Star Wars Story -elokuvan näytöksen yhteydessä tekemästä haastattelusta, jossa Kennedyä siteerattiin väärin. Alkuperäisessä jutussa hänen kerrottiin sanoneen, että Landon oma spin-off olisi seuraava Star Wars Story -nimen alla tehtävä elokuva.

LucasFilm otti välittömästi yhteyttä Premiere Magazineen, joka on nyt oikaissut uutistaan: Lando Calrissianin omaa elokuvaa ei ole luvassa.

Muropaketti näki Solo: A Star Wars Storyn tänään ja kerromme mahdollisimman pian mielipiteemme. Elokuvassa Landoa esittää Donald Glover, jolla menee tällä hetkellä muutenkin lujaa. Hänen Childish Gambino taiteilijanimellään julkaisema todella upea This is America -biisin musiikkivideo on katsottu yhden viikon aikana YouTubessa käsittämättömät 135 miljoonaa kertaa.