Hulk-fanien märkä uni toteutuu seuraavassa Thor-elokuvassa

01.06.2016 08:11 | Tatu Junni

Hulk-sarjakuvien lukijat ovat jo vuosia haikailleet Planet Hulk -tarinan filmatisointia, mutta turhaan. Jos tuoreisiin huhuihin on luottaminen, toive toteutuu vihdoinkin syksyllä 2017.

Mark Ruffalon esittämä Hulk on vahvasti mukana Thor: Ragnarok -elokuvassa, jota on kuvailtu ”kosmiseksi road tripiksi”. Turha kuitenkaan kuvitella, että Hulk ja Thor köröttelevät Bifrost-siltaa edestakaisin vanhalla pakulla. Luvassa on nimittäin jotain ihan muuta.

Yleensä luotettavan JoBlo-sivuston mukaan Thor: Ragnarok pohjautuu ainakin osittain Planet Hulk -sarjakuvatarinaan, jossa Hulk taistelee gladiaattorina kaukaisella planeetalla. Vihreä jätti ei kuitenkaan joudu mittelöihin yksin, sillä myös Chris Hemsworthin esittämä Thor päätyy taisteluareenalle, jota hallitsee Jeff Goldblumin esittämä The Grandmaster.

”Ja jossain kohtaa tarinaa Thor menettää kultaiset kutrinsa”, JoBlo lisää. Samaisen huhumyllyn mukaan Thor: Ragnarokin tarinassa ukkosenjumala metsästää Hulkin kanssa mahtavaa asetta estääkseen Ragnarokin. Fanit uskovat kyseisen aseen olevan yksi ikuisuuskivistä, joita myös Thanos havittelee omikseen.

Taika Waititin ohjaaman Thor: Ragnarokin pääosissa nähdään myös mm. Tom Hiddleston, Cate Blanchett ja Anthony Hopkins.

Muropaketin uusimmat