Hulk Hogan ilmoitti haluavansa The Expendables 3:een – ja valehteli suorassa lähetyksessä?

12.10.2012 08:24 | Muropaketin toimitus

Hulk Hogan

Vapaapainijana ja tosi-tv-kasvona tunnettu Terry Gene Bollea alias Hulk Hogan haluaa mukaan The Expendables 3 -elokuvaan.

The Howard Stern Show:ssa muiden kuulumisten ohella elokuvakuvioistaan kertonut Hulk Hogan paljasti haaveilevansa roolista tulevassa The Expendables 3:ssa. Mitään virallista ei asian tiimoilta ei kuitenkaan ole sovittu, joten rooli voi olla silkkaa Hoganin haaveilua.

Hogan kertoi Howard Sternille myös, että Darren Aronofsky halusi alunperin hänet The Wrestler -elokuvansa pääosaan, ei Mickey Rourkea. Hogan kuitenkin kieltäytyi roolista selvästä syystä: ”Ongelmana oli, että jos olisin sen tehnyt, Hollywood olisi pitänyt elokuvaa pelkkänä vitsinä”.

Hulk Hoganin ilmoitus on kiinnostava, mutta noloksi sen tekee haastattelua seuranneet tapahtumat. Darren Aronofsky nimittäin ilmoitti Twitterissä Hoganin höpisseen omiaan. ”Rourke oli aina ensisijainen valinta rooliin”, ohjaaja julisti. Hogan kertoi radiohaastattelussaan kieltäytyneensä myös rooleista elokuvissa Highlander ja Robin Hood – Sankarit sukkahousuissa. Näitä väitteitä ei ole ainakaan vielä kukaan kumonnut.

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Slashfilm

Muropaketin uusimmat