UUSIMMAT

Hulu tekee tv-sarjan upeasta Sweet Tooth -sarjakuvasta, jonka päähenkilöt ovat ihmisen ja eläinten hybridejä

19.11.2018 11:55 | Muropaketin toimitus

Yksi Jeff Lemiren parhaista sarjakuvista kääntyy tv-sarjaksi.

Muun muassa Wolverinea ja X-Meniä Marvelille ja Animal Mania DC:lle tehnyt Jeff Lemire on parhaimmillaan omissa luomuksissaan, joista DC Vertigon vuosina 2009-2013 neljänkymmenen numeron verran julkaisema Sweet Tooth on yksi parhaista. Nyt suoratoistopalvelu Hulu on Deadlinen mukaan tilannut pilottijakson Sweet Tooth -tv-sarjasta.

Varttuneemmille lukijoille suunnattu Sweet Tooth sijoittuu post-apokalyptiseen maailmaan, jota kansoittavat tavallisten ihmisten lisäksi ihmisen ja eri eläinten hybridit, joita jahdataan ja viedään laboratorioihin kammottaviin kokeisiin.

Tarinan pääosassa on isänsä kanssa syvällä metsässä asuva Gus-poika. Hän on muuten tavallisen näköinen, mutta lapsen päästä kasvaa peuransarvet. Isänsä kuollessa Gus joutuu poistumaan metsän turvasta, jolloin hän kohtaa Jeppard-nimisen miehen ja muita hybridilapsia.

Deadlinen mukaan Sweet Toothin pilottijakson käsikirjoittaa ja ohjaa Jim Mickle (Hap and Leonard, Stake Land). Tuottajina toimivat Robert Downey Jr.:n ja Susan Downeyn Team Downey -lafka, Jim Mickle ja Warner Bros. TV.

 

Muropaketin uusimmat