UUSIMMAT

Huojentava uutinen: Uusi Marvel-elokuva ei kerro Captain Marvelin syntytarinaa – Uusia yksityiskohtia paljastettu juonesta

06.09.2018 17:01 | Muropaketin toimitus

Brie Larsonin tähdittämä Captain Marvel julkaistaan maaliskuussa 2019.

Eilen julkistettiin ensimmäiset viralliset kuvat ensi keväänä julkaistavasta Captain Marvel -elokuvasta. Lisäksi tiedossa on hyvä uutinen elokuvan juonesta: Captain Marvel ei nimittäin tarjoa katsojille elokuvan nimihahmon perinteistä syntytarinaa.

Entertainment Weeklyn uutisen mukaan elokuvan lähtötilanteessa Brie Larsonin esittämällä Carol Danversilla on jo supervoimansa ja hän on jättänyt maapallon taakseen liittyäkseen sotilaalliseen joukkoon nimeltä Starforce. Starforcea johtaa Jude Law’n esittämä komentaja.

Jossain vaiheessa Carolin matka käy takaisin Maahan tutkimaan menneisyyttään. Vihollisia hän on saanut Marvel-sarjakuvien pahamaineisista skrulleista, joita johtaa Ben Mendelsohnin esittämä Talos.

Captain Marvel -elokuva sijoittuu 1990-luvulle, aikaan, jolloin Captain America on vielä umpijäässä eikä Tony Stark ole vielä rakentanut kuuluisaa pukuaan. Tätä kautta nimihahmo saa tilaa ja elokuvassa voidaan myös esitellä tuttujen hahmojen nuorempia versioita, kuten kaksisilmäinen Nick Fury (Samuel L. Jackson).

Captain Marvel julkaistaan 8. maaliskuuta 2019. Elokuvan ohjaavat Anna Boden ja Ryan Fleck.

 

Muropaketin uusimmat