Huomasitko: Captain Marvel vilahti Avengers: Infinity Warin uudessa mainoksessa

09.02.2018 21:03 | Muropaketin toimitus

Avengers: Infinity War saa ensi-iltansa huhtikuussa. Super Bowlissa julkaistusta mainoksesta on nyt bongattu myös Brie Larsonin esittämä Captain Marvel.

Kolmatta Avengers-elokuvaa odotetaan jo suurella innolla. Super Bowlissa julkaistiin elokuvasta viime viikonloppuna uusi, 30 sekunnin mittainen maistiainen, jolla nähtiin myös hieman uutta materiaalia.

Mainoksessa nähdään mm. Robert Downey Jr:n esittämän Iron Manin uudenlainen puku, Chris Evansin esittämän Kapteeni Amerikan uusi look sekä Chris Hemsworthin esittämä Thor hengailemassa Guardians of the Galaxyn tyyppien kanssa.

Mutta tarkkasilmäiset fanit ovat löytäneet pätkästä myös jotain, mistä aiemmin ei ole vielä puhuttu. Nimittäin 11 sekunnin kohdalla, kohtauksessa missä Kapteeni Amerikka, Black Widow (Scarlett Johansson) ja Vision (Paul Bettany) marssivat kohti kameraa, joku kävelee Kapun takana. Joku, jonka viitta ja puvun värit viittaavat Brie Larsonin esittämään Captain Marveliin.

Captain Marvelin oma elokuvahan julkaistaan vuoden päästä, eikä hahmon esiintymistä jo Avengersissa ole toistaiseksi vielä vahvistettu.

Avengers: Infinity Warin Suomen ensi-ilta on 25. huhtikuuta. Kolmannen Avengers-seikkailun ohjaavat Anthony ja Joe Russo. Katso Super Bowlin mainos alta – mainittu kohtaus näkyy 11 sekunnin kohdalla.

Edit 10.2.2018 19.41: Marvel ei ole asiaa virallisesti kommentoinut, mutta nyt fanikunnan näkemys on alkanut kääntymään siihen, että Kapteeni Amerikan takana käveleekin Purppuranoita, ei Kapteeni Ihme.