Uusimmat

Huomasitko koskaan: Kuka viritti ansan, Roger Rabbit -elokuvan pahis ei räpytä silmäänsä kertaakaan – Nyt näyttelijä Christopher Lloyd paljasti syyn lasiseen katseeseen

05.05.2020 21:00 Muropaketin toimitus

Christopher Lloyd esittää elokuvassa Kuka viritti ansan, Roger Rabbit pahista nimeltä Judge Doom.

Vuonna 1988 julkaistu, Robert Zemeckisin ohjaama seikkailukomedia Kuka viritti ansan, Roger Rabbit on oman genrensä klassikko. Animaatiota ja oikeita näyttelijöitä keskenään sekoittelevassa elokuvassa pahista esitti roolissaan varsin vakuuttava Chistopher Lloyd, jonka kylmä tuijotus Judge Doomina on jäänyt monelle katsojalle mieleen.

Disneyn Twitterissä järjestämässä kyselytuokiossa Lloyd vastaili faniensa kysymyksiin ja paljasti lasisen katseensa salaisuuden.

“Mielestäni animaatiohahmon ei tarvitse räpytellä silmiään kostuttaakseen silmämuniaan. He eivät ole ihmisiä, minkä vuoksi ajattelin ettei Judge Doomin pidä koskaan räpäyttää silmiään. Se tekee hänestä pelottavamman. Ei se edes ollut kovin vaikeaa, pidin vain silmiäni auki niin pitkään kuin pystyin ja pyrin ajoittamaan räpäytyksen ottojen välille. Se oli aika coolia. Minusta oli kiva keksiä pieniä juttuja, millä tehdä hänestä häijymmän näköistä ja tuo oli juuri sellainen”, Lloyd kertoo.

Muropaketin uusimmat