Huomasitko: Matt Damon oli mukana Deadpool 2:ssa – Näin Bourne-tähti saatiin leffaan mukaan

27.08.2018 20:58 | Muropaketin toimitus

Deadpool 2:n nimekkäiden cameoroolien joukossa nähtiin myös Matt Damon. Hän esittää pyllyn pyyhkimisestä saarnaavaa punaniskaa.

Deadpool 2:ssa oli mukana muutama varsin nimekäs näyttelijä cameoroolissa, josta heitä oli yllättävän vaikea huomata ensimmäisellä katselukerralla. Yksi näistä oli Bourne-tähti Matt Damon, joka varmastikin meni monelta ohi elokuvateatterissa. Hän esittää punaniskaa, joka pitää puhetta takapuolen pyyhkimisestä.

Deadpool 2 julkaistaan Suomessa lokakuun alussa kotiteatteriversiona. Cinemablendin mukaan blu-rayn lisämateriaaleissa elokuvan käsikirjoittaja Rhett Reese paljastaa, miten Damonin kaliiberia oleva näyttelijä saatiin mukaan Deadpooliin. Elokuvassa kuultava puhe vessapaperin riittämättömyydestä kunnolliseen hygieniaan on Reesen mukaan hänen oma vitsinsä, jota hän kertoo tuttavilleen. Kun hän oli pitänyt puheensa Deadpoolia esittävälle Ryan Reynoldsille, he olivat päättäneet, että sen pitää päästä myös itse elokuvaan.

He päättivät, että hauskin tapa olisi saada joku tärkeä pitämään puhe, minkä vuoksi Reynolds otti yhteyttä Matt Damoniin, joka yllättäen oli avoin idealle. Reese kertoo suunnittelusta: “Mietimme, minkä kaliiberin näyttelijä tarvittaisiin tekemään kohtaus, jossa kaksi punaniskaa keskustelee pyllyn pyyhkimisestä vessassakäynnin jälkeen. Tietenkin siihen pitää olla joku Oscar-kaliiberin tyyppi. Matt oli hyvin vastaanottavainen joten Ryan lähetti hänelle käsikirjoituksen. Matt soitti takaisin ja sanoi lähtevänsä mukaan.”

Jos et tunnistanut Damonia elokuvassa, et ole yksin. Edes kuvausryhmä ei tunnistanut häntä sen jälkeen, kun hän oli viettänyt aikaa maskeeraustuolissa.