Uusimmat

Huomasitko: Zack Snyderin Justice League -elokuvan traileri katosi YouTubesta – Fanit säikähtivät jo elokuvan peruuntuneen

04.11.2020 08:38 Muropaketin toimitus

Zack Snyder’s Justice League -leffaa odottavat fanit ylireagoivat.

Vuosien kampanjoinnin jälkeen Justice League -elokuvan fanit saivat mitä halusivatkin, eli ohjaaja Zack Snyderin oman version vuoden 2017 elokuvasta. Nyt fanit kuitenkin säikähtivät, sillä viime kesänä julkaistu Zack Snyder’s Justice League -leffan traileri on kadonnut YouTubesta. Syytä huoleen ei kuitenkaan ole.

The Hollywood Reporterin toimittaja Aaron Couch kertoo twiitissään, että kyse on vain HBO Max -palvelun julkaisemassa trailerissa käytetystä musiikista ja sen oikeuksista. Mainospätkässä soi Leonard Cohenin Hallelujah, jota Snyder käytti myös Watchmen-elokuvassaan.

Snyder joutui jättämään Justice League -elokuvan ohjaamisen kesken hänen tyttärensä kuoltua. Hallelujah oli yksi menehtyneen tyttären lempikappaleista, joten siksi se päätyi elokuvan uuden version traileriin.

Kokonaan Zack Snyder’s Justice League -traileri ei tietenkään ole hävinnyt YouTubesta, ja eiköhän se ilmesty takaisin myös HBO Maxin YouTube-tilille, kunhan sopimukset Cohenin musiikin käytöstä saadaan kuntoon.

Zack Snyder’s Justice League saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa ensi vuonna, mutta tarkka päivämäärä ei ole vielä tiedossa. Elokuva esitetään ensin neljästä tunnin mittaisesta jaksosta koostuvana minisarjana, jonka jälkeen tarjolle tulee neljän tunnin mittainen leffaversio.

Suomessa Zack Snyder’s Justice League nähdään hyvin todennäköisesti HBO Nordic -palvelussa.

Muropaketin uusimmat