Hurjapäät Lontoossa! Uusi juliste Fast & Furious 6:sta esittelee elokuvan tähdet

05.04.2013 08:42 | Muropaketin toimitus

Fast & Furious 6

Justin Linin ohjaamasta Fast & Furious 6:sta on julkaistu uusi juliste. Samassa yhteydessä on paljastunut, ettei Lin ohjaa enää elokuvasarjan seitsemättä osaa.

Tuoreimpien tietojen mukaan Fast & Furious 7 halutaan elokuvateattereihin jo ensi vuonna ja se aiotaan kuvata ensi kesänä. Tämä aikataulu ei sovi Justin Linille, joten hän on The Hollywood Reporterin mukaan ilmoittanut jättäytyvänsä pois ralliraidan tekijätiimistä. Lin on puuhastellut Fast & Furious -elokuvasarjan parissa Tokyo Driftistä lähtien.

Kuten oheisesta julisteesta huomaamme, kuudennen Fast & Furiousin näyttelijäkaarti on melkoinen. Mukana ovat  Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson, Jordana Brewster, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Sung Kang, Gal Gadot, Chris “Ludacris” Bridges, Luke Evans, Elsa Pataky ja Gina Carano.

Elokuvan synopsis kuuluu seuraavasti:

”Sen jälkeen kun Domin (Vin Diesel) ja Brianin (Paul Walker) ryöstökeikka syöksi vallasta Rion rikoslordin ja jätti jengille 100 miljoonaa dollaria, sankarimme hajaantuivat ympäri maapalloa. Elämä ei kuitenkaan tunnu makoisalta, kun kotiin palaaminen on mahdotonta ja etsintäkuulutus painaa niskassa. Samaan aikaan toisaalla Hobbs (Dwayne Johnson) on jäljittänyt tappavien palkkionmetsästäjäkuskien järjestöä 12 maasta. Joukon johtajaa (Luke Evans) avustaa armoton Letty (Michelle Rodriguez), jonka Dom luuli kuolleen. Ainoa tapa pysäyttää rikolliset on päihittää heidät katutasolla, joten Hobbs pyytää Domia kokoamaan eliittijoukkonsa Lontooseen. Palkkio? Synninpäästö koko poppoolle, jolloin he voisivat palata koteihinsa ja olla taas yhdessä perheidensä kanssa.”

Fast 6

Teksti: Tatu Junni
Lähde: The Hollywood Reporter

Muropaketin uusimmat