Uusimmat

Hyvästi Hugh Jackmanin Wolverine – Uusi traileri Loganista, ensi-ilta maaliskuussa

19.01.2017 16:06 Muropaketin toimitus

Vielä kerran tunteella. Hugh Jackman on esittänyt X-Men-filmatisointien Wolverinea kesästä 2000 lähtien. Maaliskuun 3. päivä on hyvästien aika.

Ikääntyneestä Wolverinesta kertova Logan on hahmon kolmas sooloelokuva, ja uunituoreen trailerin perusteella hyvinkin mahdollisesti niistä paras. Loganin ohjaaja James Mangold otti homman haltuun kohtalaisen onnistuneesti jo vuoden 2013 The Wolverinessa. Elokuva kärsi tietyistä ongelmista, mutta oli silti huomattava parannus edeltäjästään, X-Men Origins: Wolverinesta (2009).

Wolverinen lisäksi Loganin tarinassa on mukana tutuista X-Men-hahmoista Patrick Stewartin professori Xavier, joka on jo harmaantunut ikämies. Vähintään yhtä merkittävä rooli tarinassa on Dafnee Keenen esittämällä X-23:lla, joka on ainakin sarjakuvien puolella Wolverinen klooni. Loganin pääpahista eli Donald Piercea esittää Narcos-sarjan Boyd Holbrook.

Elokuvan synopsis kuuluu kaikessa ytimekkyydessään seuraavasti:

“Lopen uupunut Logan pitää lähitulevaisuudessa huolta sairaasta Professori X:stä Meksikon rajalla sijaitsevassa piilopaikassa. Loganin yritykset paeta maailmaa ja perintöään kuitenkin päättyvät, kun pahojen voimien uhkaama nuori mutantti saapuu hänen luokseen”.