UUSIMMAT

Ice Age 3:lla jo käsittämättömät 100 000 katsojaa viikossa

08.07.2009 12:34 Muropaketin toimitus

Animaatioelokuva Ice Age 3: Dinosaurusten aika on rikkonut viikossa 100 000 katsojan rajan. Heinäkuun 1. päivänä ensi-iltansa saaneen elokuvan on nähnyt jo 103 442 katsojaa. Elokuva on ensimmäinen tänä vuonna ensi-iltaan tulleista elokuvista, joka on rikkonut 100 000 katsojarajan jo viikossa.

Elokuvaa esitetään 89 esityskopiolla ympäri Suomen.

Erityisesti 3D-näytökset keräävät hyvin katsojia.Yli puolet eli 55 726 katsojaa on käynyt katsomassa Ice Age 3: Dinosaurusten aika –elokuvan 3D-versiona. 3D-elokuvateattereita on tällä hetkellä 20 kautta maan – Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Järvenpäässä, Tampereella, Turussa, Hämeenlinnassa, Oulussa, Lahdessa, Jyväskylässä, Kajaanissa, Joensuussa, Mikkelissä, Lappeenrannassa, Seinäjoella, Kuusankoskella, Salossa ja Raumalla.

Ice Age 3: Dinosaurusten aika –elokuvassa seikkaillaan tällä kertaa dinosaurusten maailmassa. Elokuvan voi katsoa sekä 3D-versiona että 2D-versiona joko suomeksi puhuttuna tai originaaliäänin ja teksteillä. Elokuvan suomeksi puhutussa versiossa kuullaan mm. Antti LJ Pääkkönen, Antti Pääkkönen, Santeri Kinnunen, Sanna Saarijärvi, Hannu-Pekka Björkman sekä Duudsoneista tutut Jukka Hildén ja Jarppi Leppälä. Originaaliääninä ovat mm. Ray Romano, Queen Latifah, John Leguizamo ja Simon Pegg. Elokuvan levittää FS Film Oy.

Lue Kaistan arvostelu Ice Age 3:sta.