Uusimmat

Ihmenelosten näyttelijät esittelevät Fantastic Four -elokuvan hahmonsa, supervoimansa ja kohtaamansa haasteet [video]

19.07.2015 11:15 Muropaketin toimitus

/wp-content/uploads/images/domefi/elokuvat/ajankohtaista/2015/fantasticfour_580.png

Fantastic Four pohjautuu Brian Michael Bendisin Ultimate Fantastic Four -sarjakuviin, joissa Ihmenelosten syntytarina on laitettu kokonaan uusiksi. 

Pahoittelut, toistamme itseämme todetessamme uuden, aluksi ihan kamalalta vaikuttaneen Fantastic Four -elokuvan näyttävän sitä paremmalta mitä enemmän trailereita ja kohtausnäytteitä siitä julkaistaan.

Nyt tarjolla on video, jossa supersankarien näyttelijät Miles Teller, Kate Mara, Michael B. Jordan, Jamie Bell ja Toby Kebbell kertovat hahmoistaan, supervoimistaan ja niiden mukanaan tuomista ongelmista ja velvollisuuksista. 

Muutama päivä siten kerroimme Ihmenelostan menettäneen aiemmin mainostetun kolmiulotteisuutensa. Elokuva tuodaan teattereihin ympäri maailman vain normiversiona, juuri sellaisena kuin ohjaaja Josh Trank alun perin halusikin.

Suomessa 7. elokuuta ensi-iltansa saava Fantastic Four pohjautuu Brian Michael Bendisin Ultimate Fantastic Four -sarjakuviin, joissa Ihmenelosten syntytarina on laitettu kokonaan uusiksi. 

Elokuvan virallinen suomalaiskuvaus kuuluu seuraavasti:

”Fantastic Four on Marvelin ensimmäinen ja pitkäaikaisin supersankariryhmä, jonka syntytarina tuodaan täysin uudistuneena valkokankaille elokuussa 2015. Elokuva esittelee Ihmenelosinakin tunnetut neljä nuorta, jotka altistuvat kosmiselle säteilylle ja saavat yli-inhimilliset voimat. Heidän elämänsä muututtua peruuttamattomasti, on heidän opittava ryhmänä hyödyntämään voimiaan suojellakseen ihmiskuntaa viholliselta, jota he aikaisemmin pitivät ystävänään.”

Teksti: Aki Lehti
Lähde: YouTube

Muropaketin uusimmat