Ihmettelitkö aina outoa naishahmoa Sons of Anarchyssa? Sarjan luoja tarjosi vihdoinkin selityksen mysteerille

28.03.2020 21:03 Muropaketin toimitus

Sons of Anarchyn luoja Kurt Sutter antoi fanikysymykseen sarjan oudosta hahmosta maailmaa syleilevän vastauksen.

Sons of Anarchy -sarjassa nähtiin erikoinen, koditon nainen useissa keskeisissä kohtauksissa. Seitsemän tuotantokauden aikana hahmolle ei kuitenkaan tarjottu kunnollista selitystä tai annettu identiteettiä. Hahmo tuntui kuitenkin lähes yliluonnolliselta, mikä jäi kaivertamaan monien sarjan ystävien mieltä.

Nyt asiaa on kysytty Sons of Anarchyn luojalta, Kurt Sutterilta, joka vastasi Twitterissä kysymykseen (vapaasti suomennettuna) näin:

“Hän on taikuus, jota anarkia kutsuu, ja moraali, jonka se sammuttaa. Hän on iankaikkisen valon tuoja ja kaiken pimeän airut. Hän on ying, yang ja yong. Hän on alfa ja omerta. Hän on elämän ensimmäinen henkäys ja kuoleman viimeinen hengenveto. Hän on äiti, isä ja pyhä vuohi. Hän on kaikki mitä tarvitset, eikä mitään mitä haluat. Hän on kana ja orava, ja kaikki niiden rikkoutuneet munat ja mädäntyneet tammenterhot. Hän on humala, puhdistus, nälkä ja häpeä. Hän on sinä, minä ja Murray-setäsi.”

Sutter ei siis edelleenkään varsinaisesti kerro, mikä kyseisen hahmon nimi on, mutta hän antaa tälle selkeän, jumalallisen roolin.