Ikäviä uutisia Mel Gibsonin klassikkoelokuvan jatkoa odottaville: “En usko että se toteutuu”, harmitteli ohjaaja

06.02.2018 14:54 | Muropaketin toimitus

Tappava ase 5 oli jo lähes varmasti toteutumassa. Nyt ohjaaja Richard Donner joutuikin perumaan sanojaan.

Viime aikoina on huhuttu, että Mel Gibson ja Danny Glover olisivat palaamassa klassikkoelokuvasarjansa pariin. Ohjaaja Richard Donnerin kerrottiin työstävän viidettä osaa Tappavalle aseelle ja tuovan Riggsin ja Murtaughin takaisin viimeiseen seikkailuunsa. Myöhemmin Donner muokkasi sanomisiaan kuittaamalla elokuvan “olevan lähes varmasti tulossa”.

Nyt Tappavan aseen fanit saavat kuulla ikäviä uutisia. Viidennen Tappavan aseen suunnittelu on laitettu Slashfilmin uutisen mukaan jäihin ja projektin olevan mahdollisesti kokonaan kuopattu.

Haastattelussa Donner avaa tilannetta näin:

“Olen valmis tekemään 5:n. Se on nimeltään Lethal Finale. Se on hyvin synkkä. Olimme jo valmiita aloittamaan, mutta nyt Warner Bros. tekee vanhanaikaisen tempun. Tai ei Warner Bros., siellä on yksi mahtava kaveri, joka johtaa studiota, mutta sitten siellä on ihmisiä lakiosastolla, jotka neuvottelevat mitä kielteisimmällä tavalla. Heidät pitäisi lähettää studiolle ja työskentelemään tuottajien ja ohjaajien ja näyttelijöiden kanssa ja oppimaan, mitä elokuvan teko todella on, ja sen jälkeen neuvotella. Tämä on noloa.”

Hän jatkaa halunneensa lopettaa elokuvasarjansa tunteikkaasti, mutta nyt Donner ei enää usko elokuvan toteutuvan lainkaan.