Iloinen yllätys Neil Gaimanin ja Terry Pratchettin ystäville: Good Omens -tv-sarja jatkuu, vaikka lähdemateriaali loppui

30.06.2021 14:00 | Muropaketin toimitus

Michael Sheenin ja David Tennantin tähdittämä Good Omens pohjautuu Neil Gaimanin ja Terry Pratchettin kulttiromaaniin.

Amazon Prime Video on tehnyt yllättävän vedon, sillä se ilmoitti jatkavansa Good Omens -sarjaa toiselle tuotantokaudelle. Alun perin sarjan oli määrä olla yhden kauden mittainen minisarja, joka pohjautuu Neil Gaimanin ja Terry Pratchettin samannimiseen kulttiromaaniin.

LUE MYÖS: Arvostelu: Neil Gaimanin ja Terry Pratchettin Good Omens -kirjaan perustuva fantasiakomedia toimii tv-sarjana yllättävän hyvin

Ensimmäinen kausi kattoi alkuperäisromaanin kokonaisuudessaan, joten uusi kausi tulee olemaan tarinallisesti kokonaan uusi – tosin Gaiman on paljastanut suunnitelleensa aikoinaan Pratchettin kanssa jatko-osaa kirjalle. Michael Sheenin ja David Tennantin esittämä enkeli-demoni-kaksikko Aziraphale ja Crowley palaavat kuitenkin kuvioon edelleen.

Gaiman toimi sarjan ykköskauden showrunnerina ja hän palaa mukaan myös kakkoskaudella tuottajan ja toisen showrunnerin tehtäviin. Toisena showrunnerina toimii ykköskaudella ensimmäisen jakson ohjannut Douglas Mackinnon.

Uuden kauden kuvausten kerrotaan alkavan myöhemmin tänä vuonna Skotlannissa. Uusi kausi koostuu kuudesta jaksosta, mutta niiden julkaisuajankohtaa ei ole vielä paljastettu.