UUSIMMAT

Iloisia uutisia kaikille Kristen ”Twilight” Stewartin elokuvia kammoaville

10.08.2012 08:32 Muropaketin toimitus

Kristen Stewart

Tänään on hyvä päivä kaikille niille, jotka eivät Twilightilla kannuksensa ansainneen Kristen Stewartin näyttelemisestä välitä. Neiti nimittäin on perunut esiintymisensä rujossa toimintapätkässä Cali.

Syynä Kristen Stewartin vetäytymiseen Nick Cassavetesin ohjaamasta Calista on pettämiskohu, jolla ns. toisen luokan mediat ovat viime viikkoina mässäilleet oikein toden teolla. Kuvio on lyhyesti tämä: Stewart petti poikaystäväänsä Robert Pattinsonia Lumikki ja metsästäjä -ohjaaja Rupert Sandersin kanssa ja jäi kiinni. Tällä viikolla parivaljakon kohtaamisista julkaistiin paparazzi-kuvia, mikä on saanut Stewartin painamaan pään puskaan häpeästä.

Elokuvaroolinsa ohella Kristen Stewart on hiljattain perunut myös esiintymisensä tuoreen On The Road -elokuvan Lontoon ensi-illassa. Vielä ei ole tiedossa, miten neiti aikoo suoriutua uuden Twilight-elokuvan mediakiertueesta. Twilight – Aamunkoi: Osa 2 saa ensi-iltansa 16. marraskuuta.

Aikaisemmin tänä vuonna Kristen Stewart kiinnitettiin Scott Cooperin elokuvaan Lie Down in Darkness, mutta sen kuvaukset alkavat vasta vuoden 2013 puolella. Muita elokuvarooleja ei neidillä tällä hetkellä kalenterissaan ole.

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Collider