Ilouutinen Pennywisen ystäville: It: Chapter 2 -elokuvassa on mukana Stephen Kingin kirjan ehkä oudoin kohtaus

11.09.2018 21:02 | Muropaketin toimitus

Andy Muchiettin ohjaama, 27 vuotta edellistä elokuvaa myöhempään ajankohtaan sijoittuva It: Chapter 2 julkaistaan vuoden päästä syyskuussa.

Stephen Kingin romaanit sisältävät tunnetusti paljon outoa, eikä kaikkea voida ottaa mukaan romaanista tehtävään elokuvaan. Yksi esimerkki ovat ensimmäisessä Se-kirjassa kuvatut seksiorgiat, jotka jätettiin pois viime vuonna julkaistusta elokuvaversiosta.

Tulevassa elokuvassa on kuitenkin luvattu olevan mukana yksi erityisen outo kohtaus. Kyseessä on Chüdin rituaali, jonka Luusereiden kerho tekee voittaakseen Pennywisen. Kohtaus on kirjassakin vaikea kuvitella mielessään, mutta elokuvan käsikirjoittaja Gary Dauberman on Cinemablendin mukaan luvannut kohtauksen olevan mukana.

“Chüdin rituaali on haastava, mutta se on niin tärkeä osa kirjaa, että meidän oli pakko ottaa se mukaan. Homma on aika vaikea tasapainottaa, mutta koska ohjaaja Andy Muschietti, tuottaja Barbara Muchietti ja minä olemme työskennelleet yhdessä aiemmin, käsikirjoittamisesta tulee enemmänkin keskustelua. Se on luontevaa, ja se on kuin kiven vuolemista pala kerrallaan, ja tärkeimmän ja helposti lähestyttävän fokuksen etsimistä kirjan metafyysisimmille aspekteille”, Dauberman kertoo.

Kyseinen rituaali on kirjassa kuvattu erittäin erikoisesti, joten jäämme mielenkiinnolla odottamaan, millaiseen muotoon se on elokuvaversiossa lopulta saatu puettua.

It: Chapter 2 saa ensi-iltansa 6. syyskuuta 2019.

Muropaketin uusimmat