Ilouutisia laatukauhun ystäville – Train to Busan -zombielokuvan jatko-osa saapuu Suomen teattereihin tuoreeltaan

14.07.2020 11:48 | Muropaketin toimitus

Train To Busan Presents: Peninsula -elokuva saa ensi-iltansa elokuussa.

Nyt myönnämme mieluusti olleemme väärässä, sillä arvelimme loistavan Train to Busan -kauhuleffan jatko-osan saavan Suomen ensi-iltansa joillakin elokuvafestareilla. Train To Busan Presents: Peninsula saa maahantuojan mukaan ensi-iltansa kuitenkin jo 7. elokuuta.

Ainakin Suomessa vain pelkällä Peninsula-nimellä tunnettu zombileffa saa ensi-iltansa kotimaassaan Etelä-Koreassa huomenna 15. heinäkuuta. Yhdusvaltain enskarin on tarkoitus olla samana päivänä kuin Suomessa, mutta saapa nähdä saapuuko leffa siellä tuolloin teattereihin koronaviruksen levitessä ainakin tällä hetkellä hurjaa tahtia.

Peninsulan on ohjannut ensimmäisestä elokuvasta tuttu Yeon Sang-ho. Mukana ei ole samoja hahmoja kuin Train to Busanissa, vaan näyttelijöinä nähdään nyt muun muassa Gang Dong-Won, Lee Jung-Hyun, Lee Re, Kwon Hae-Hyo, Kim Min-Jae, Go Kyo-Hwan, Kim Do-Yoon ja Lee Ye-Won.

Elokuvan virallinen synopsis kertoo seuraavaa:

”Peninsula sijoittuu neljän vuoden päähän Train to Busan -elokuvan zombiepidemiasta. Yhteiskunnat ympäri maailman ovat romahtaneet, ja Etelä-Korea on muuttunut zombien valtaamaksi slummiksi. Entinen sotilas Jung-seok saa tehtäväkseen palata maahan, ja kun hän kumppaneineen tapaa eloonjääneitä, taistelu hylätyltä niemimaalta pakenemiseksi alkaa jälleen.”