Ilouutisia vanhan liiton Simpsons-faneille: luvassa lisää tuotantokausia dvd:llä

25.07.2017 10:15 | Muropaketin toimitus

Wuhuu! Luvassa ainakin kunnon ekstroilla varustettu 18. kausi.

Fyysisestä mediasta diggaavat Simpsons-fanit voivat iloita, sillä sarjan vastaava tuottaja Al Jean paljasti viime viikonloppuna San Diegon Comic-Conissa järjestetyssä Simpsons-keskustelupaneelissa keltaisten mulkosilmien 18. tuotantokauden ilmestyvän vihdoinkin dvd:nä.

Simpsonien kunnon ekstroilla ja viihdyttävän informatiivisilla kommenttiraidoilla varustettu 1. kausi julkaistiin dvd:nä vuonna 2001. Viimeisin Simpsons-loota oli vuonna 2014 ilmestynyt 17. kausi, jonka jälkeen Jean kertoi Twitterissä ettei enempää ole luvassa, koska dvd on kuoleva media. Hän ja muut sarjan tekijät tahtoivat tehdä lisää kommenttiraitoja myöhempiin kausiin, mutta ne tulisivat tarjolle vain FXX:n Simpsons World -sivustolle, josta löytyy sarjan kaikki jaksot, tosin vain amerikkalaisille faneille.

Nyt Fox kuitenkin testaa vieläkö dvd:t käyvät kaupaksi ja julkaisee 18. kauden joulukuun 5. päivä. Jean kertoo, että tekijät ovat jo nauhoittaneet myös 19. ja 20. kausien kommenttiraidat, ja sanoi itsekin haluavansa mahdollisimman monta kautta Simpsoneita hyllyynsä.

Lokakuun 1. päivä Yhdysvalloissa alkavalla Simpsonien 29. tuotantokaudella vierailevat muun muassa Martin Short, Nikolaj Coster-Waldau ja Shaq.