IMDb: Sonyn hyllyttämä kohukomedia The Interview on maailman paras elokuva

23.12.2014 09:30 | Muropaketin toimitus

/wp-content/uploads/images/domefi/elokuvat/ajankohtaista/2014/theinterview5805s5s.png

Sony Pictures ehti esittää The Interview -komedian yhden kerran ennen elokuvan hyllyttämistä. Siitä huolimatta Seth Rogenin ja Evan Goldberghin ohjaama komedia on tällä hetkellä maailman paras elokuva Internet Movie Databasen käyttäjien mukaan.

The Interview on saanut IMDb:n äänestyksessä arvosanaksi 9,9/10 – hetken aikaa arvosana ehti olla jo täysi kymppikin. Tällä tuloksella Kim Jong-unin murhasta kertova elokuva kuuluisi automaattisesti sivuston TOP 250 -listan kärkeen Shawshank Redemptionin ja Kummisedän edelle, mutta silti elokuvaa ei kultasijalta löydy.

Tällä hetkellä The Interview’n on arvostellut jo reippaasti yli 30 000 Internet Movie Databasen käyttäjää. Tietenkään niin moni ei ole elokuvaa oikeasti nähnyt, vaan kyseessä on pelkkä mielenilmaus, jonka IMDb:n ylläpito luonnollisesti huomioi listauksiaan tehdessään.

Tällä hetkellä Sony ei ole vielä paljastanut mitä se aikoo The Interview’n julkaisun suhteen tehdä. Jossain muodossa elokuvaa ollaan kyllä levittämässä, mutta tuskin kuitenkaan teattereihin.

The Interview

Teksti: Tatu Junni
Lähde: IMDb