Uusimmat

Independence Day 2:ssa UFO:t tuhoavat Maan uusilla tavoilla

31.05.2016 10:33 Tatu Junni

Independence Day: Resurgencesta on julkaistu uusi kohtausmaistiainen sekä pari uutta banneria.

Mainoskuvat esittelevät avaruusolentojen uuden pirullisen tavan tuhota Maan kaupungit: mikä menee ylös, tulee myös alas…

Roland Emmerichin ohjaama Independence Day -jatko saa ensi-iltansa Suomessa keskiviikkona 29. kesäkuuta.

Elokuvan pääosissa nähdään Jeff Goldblum, Bill Pullman, Liam Hemsworth, Jessie Usher, Maika Monroe, Sela Ward, Judd Hirsch, Angelababy, Joey King, Vivica A. Fox, Brent Spiner, Charlotte Gainsbourg ja William Fichtner.

independence_day_resurgence_ver13_xlg independence_day_resurgence_ver14_xlg

”Olemme aina tienneet, että he tulevat takaisin. Independence Day – Maailmojen sota uudisti aikanaan suurelokuvien genren, ja tässä huikeassa jatko-osassa koemme jälleen uuden uskomattoman maailmanlaajuisen katastrofin. Maan asukkaat ovat yhdessä kehittäneet tehokkaan puolustusjärjestelmän suojaamaan planeettaamme käyttämällä alien-teknologiaa. Mutta mikään ei voi valmistaa meitä alieneiden kehittyneeseen ja ennennäkemättömään voimaan. Vain kourallinen rohkeita miehiä ja naisia voivat kekseliäisyydellään pelastaa meidät täydelliseltä tuholta.”

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat