Uusimmat

Independence Day 2:sta tuli melkein maailman tylsin UFO-elokuva

14.06.2016 09:49 Tatu Junni

Independence Day 2:n tekemiseen meni 20 vuotta, mutta alkujaan tarkoitus oli saada elokuva ulos jo paljon aikaisemmin.

Empire-lehden haastattelussa ohjaaja Roland Emmerich paljasti suunnitelleensa Independence Day 2:a aktiivisesti jo 2000-luvun alussa.

Jos elokuva olisi toteutettu tuolloin, olisi siitä tullut todella erilainen.

”WTC-iskujen jälkeen minä ja tuottaja Dean Devlin halusimme tehdä elokuvan rauhasta ja se ei vaan toiminut. Tuosta versiosta on aineksia mukana myös Independence Day: Resurgencessa, mutta aluksi koko elokuva oli pelkkää rauhaa. Ihmiskunta ampuu avaruusoliot alas vahingossa ja sitten elokuvan lopussa ne laskeutuvat Valkoisen talon eteen ja sanovat tulevansa rauhassa. Siinä se. Se oli ihan liian heikko idea emmekä halunneet tehdä sitä. Siinä ei ollut Independence Dayn fiilistä, kun vain avaruusolentojen alus tuhoutui!”.

Kuten trailerit ovat osoittaneet, kesäkuun 29. päivä ensi-iltansa saavasta Independence Day: Resurgencesta ei tulta ja tulikiveä puutu…


Independence Day Resurgence
Kaikki jutut aiheesta

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat