Uusimmat

It: Chapter Three on jo suunnitteilla – “Meillä on joitakin ideoita…”, vihjasi Pennywisen näyttelijä

18.09.2019 17:01 Muropaketin toimitus

Stephen Kingin romaanin tarina tuli päätökseensä It: Chapter Twossa. Bill Skarsgårdin mukaan kolmas elokuva on “jotain ihan muuta”.

Stephen Kingin klassikkoromaanin toiseen puoliskoon pohjautuva It: Chapter Two pyörii parhaillaan elokuvateattereissa, mutta Pennywisea näyttelevän Bill Skarsgårdin mukaan kolmas elokuva on jo suunnitteilla. NME:n uutisen mukaan Skarsgård on keskustellut It: Chapter Threen mahdollisuudesta ohjaaja Andy Muschiettin kanssa.

Kingin tiiliskiven tarina tuli päätökseensä kakkoselokuvassa, minkä takia Skarsgårdin mukaan jatko-osa tulee olemaan jotain sellaista, mitä kukaan ei osaa odottaakaan.

“Ensimmäiset kaksi tarinaa ovat yhtä kuin kirja ja toinen elokuva on sen tarinan loppu. Joten meidän pitäisi tehdä jotain täysin kirjan ulkopuolelta. Meillä on joitakin ideoita”, näyttelijä kertoo.

Skarsgårdin mielestä hän on jo tehnyt kaiken voitavansa nykyisenkaltaisen Pennywisen kanssa, minkä vuoksi hän haluaisi muuttaa hahmoa jonkin verran. “Meillä on jonkinlainen tarina jo olemassa, mutta on vielä liian aikaista kertoa siitä enempää. Se nähdään sitten myöhemmin”, Skarsgård selittää.

Muropaketin arvostelussa ei oikein lämmetty viimeisimmälle elokuvalle: “Ylipitkä It: Chapter Two on ärsyttävän huono kauhuelokuva ja paha pettymys Stephen King -faneille”