Uusimmat

Itsemurhaa glorifioivaksi syytetyn Netflix-sarjan kakkoskaudesta julkaistiin traileri

09.05.2018 11:22 Muropaketin toimitus

13 Reason Why -sarjan toinen tuotantokausi tulee tarjolle jo ensi viikolla.

Netflix on julkaissut trailerin kiitetyn ja kiistellyn 13 Reasons Why -sarjan toisesta tuotantokaudesta. Sarjan ensimmäinen kausi sai aikaan jonkin sortin kohun, kun sen väitettiin glorifioivan itsemurhaa, vaikka tarkoituksena oli kertoa mahdollisimman rehellisesti teini-ikäisten ongelmista – masennuksesta, kiusaamisesta, seksuaalisesta hyväksikäytöstä, perättömistä juoruista, sosiaalisista paineista, somen negatiivisista puolista ja kuinka itsemurha vaikuttaa teon tehneen läheisiin ihmisiin.

Netflix lupasi ottaa kritiikin ja palautteen sarjasta tosissaan ja ammentavansa siitä aineksia sarjan kakkoskaudelle, joka tulee tarjolle striimauspalveluun 18. toukokuuta.

Kakkoskausi jatkuu suoraan siitä mihin ensimmäinen päättyi. Hannah Bakerin ystävät ja koulukaverit yrittävät käsitellä nuoren naisen itsemurhaa ja hänen käymänsä koulu haastetaan oikeuteen. Joku tekee kuitenkin kaikkensa, ettei perimmäinen syy siihen miksi Hannah tappoi itsensä tule selville.

Netflix lisää 13ReasonsWhy.info -sivustolle uusia toimintaohjeita ja videoita, joissa sarjan näyttelijät kertovat sarjan rankoista aiheista. Sivustolta löytyy myös infoa siitä mistä löytyy apua, jos päässä pyörii itsetuhoisia ajatuksia.