Uusimmat

Jake Gyllenhaalilta uusi videopelileffa – Persia vaihtuu New Yorkiin

03.06.2016 10:08 Tatu Junni

Jake Gyllenhaal tähditti vuonna 2010 Prince of Persia: The Sands of Timea. Harva muistelee sitä lämmöllä, mutta Gyllenhaal ei kuitenkaan sen takia videopelileffoja kavahda – hän on nimittäin lupautunut mokomaan uudelleen.

Variety-lehden mukaan Jake Gyllenhaal on kiinnitetty Ubisoftin uuden The Division -elokuvan tähdeksi ja tuottajaksi. Elokuva pohjautuu tänä vuonna ilmestyneeseen Tom Clancy’s The Divisioniin, joka keräsi Dome.fi:n arvostelussa 3,5 tähden arvosanan.

Elokuvan tarinasta ei ole vielä tietoa, sillä käsikirjoittaja on vasta hakusessa. Pelin virallinen juonikuvaus antaa kuitenkin joitain suuntaviivoja The Divisionin tapahtumista:

”Tuhoisa epidemia pyyhkäisee yli New York Cityn katujen. Yksi kerrallaan peruspalvelut romahtavat. Muutaman päivän kuluessa, ruoan ja veden puuttuessa lähes tyystin, yhteiskunta ajautuu tuhoisaan kaaokseen. Tästä asetelmasta käynnistyy The Division, joka kertoo taktisten erikoisyksikköjen toiminnasta karussa, modernissa tapahtumaympäristössä. Division-agentit ovat huippukoulutettuja erikoistoiminnan miehiä ja naisia, joiden tehtävä alkaa juuri tällaisista tilanteista.”

Koska The Division ei ole vielä edes käsikirjoitusasteella, on elokuvaa turha odottaa teattereihin vielä ainakaan 2-3 vuoteen. Ennen The Divisionia elokuvateattereihin on kuitenkin saapumassa filmatisoinnit Ubisoftin Assassin’s Creedista ja Splinter Cellista.

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat