James Bond -fanien kuukausien odotus on pian ohitse – 007: No Time to Die -elokuvaa esitellään vihdoinkin ensi viikolla?

28.11.2019 13:10 | Muropaketin toimitus

25. James Bond -elokuva saa ensi-iltansa Suomessa 3. huhtikuuta. Ensimmäistä traileria elokuvasta odotellaan mahdollisesti ensi viikolla.

Ensi keväänä julkaistavasta James Bond -seikkailusta 007: No Time to Die ei ole vielä paljoa materiaalia julkisuuteen herunut. Tilanne saattaa kuitenkin muuttua ensi viikolla.

Uuden Bondin trailerin julkaisupäivää ei ole vielä virallisesti kerrottu, mutta Collider kertoo, että elokuvan tähdet Daniel Craig, Rami Malek, Lashana Lynch ja Léa Seydoux sekä ohjaaja Cary Joji Fukunaga ovat ensi viikolla vieraina ABC-kanavan Good Morning America -ohjelmassa. Uutisen mukaan olisi todella outoa, jos samassa ohjelmassa ei tarjottaisi mitään materiaalia elokuvasta.

On siis hyvin todennäköistä, että 007: No Time to Dien traileri julkaistaan Good Morning America -ohjelmassa 4. joulukuuta ja sen myötä internetissä muullekin maailmalle nähtäväksi. Jännityksellä siis odotamme!

Muropaketin uusimmat