Uusimmat

James Cameron on iloinen, että Avengers hakkasi Avatarin ennätyksen ja nousi maailman menestyneimmäksi elokuvaksi

13.09.2019 18:00 Muropaketin toimitus

Avengers: Endgame ohitti Avatarin maailman menestyneimpänä elokuvana.

James Cameronin Avatar ennätti pitää maailman menestyneimmän elokuvan titteliä hallussaan kymmenen vuotta. Tänä vuonna Avengers: Endgame kuitenkin onnistui ohittamaan sen tienattuaan tähän mennessä maailmanlaajuisesti 2,796 miljoonaa dollaria (Avatarin vanha ennätys oli 2,789 miljoonaa).

Cameron on kuitenkin kaikkea muuta kuin pahoillaan ykköstilan menetyksestä. Comicbook Movien uutisen mukaan hän on kommentoinut olevansa iloinen Endgamen menestyksestä.

“Se antaa minulle paljon toivoa. Avengers: Endgame on todiste siitä, että ihmiset edelleen käyvät elokuvissa. Avatar 2:sta ja 3:sta tehdessäni suurin pelkoni on ollut, että maailma olisi muuttunut niin, ettei ihmisiä olisi enää mahdollista houkutella elokuvateattereihin ja innostumaan istumisesta pimeässä huoneessa ventovieraiden kanssa katsomassa jotain”, Cameron selittää.

Cameronin jatko-osat Avatarille on määrä valmistua valkokankaille vuosina 2021 ja 2023. Niiden jälkeen suunnitteilla on vielä kaksi osaa vuosille 2025 ja 2027, mutta ne tehdään oletettavasti vain, jos kaksi edellistä menestyvät tarpeeksi hyvin.