UUSIMMAT

James Cameron paljasti, onko John Connor mukana Terminator: Dark Fatessa vai ei

30.05.2019 10:00 | Muropaketin toimitus

Terminator: Dark Fate saapuu elokuvateattereihin marraskuussa.

Vajaa vuosi sitten nettiin päätyi Terminator: Dark Faten kuvauksista foto, jossa poseerasi nuori näyttelijä nimeltään Jude Collie, jonka kerrottiin esittävän elokuvassa nuorta John Connoria. Kuvateksti painotti kuitenkin, ettei hänen omia kasvojaan nähdä elokuvassa, vaan nuori mies toimii CGI-näyttelijänä, jonka naaman tilalle voidaan ehkä lätkäistä nuoren Edward Furlongin kasvot.

Nyt leffan tuottajana toimiva James Cameron kertoo Cinemablendin mukaan, että John Connor tosiaankin on mukana elokuvassa.

– Jatkamme Sarah Connorin tarinaa, John Connorin tarinaa ja T-800-Terminaattorin tarinaa, Cameron sanoo.

Linda Hamilton ja Arnold Schwarzenegger palaavat Dark Fatessa tuttuihin rooleihinsa, mutta Terminator 2:ssa John Connoria esittänyt Edward Furlong ei ole mukana. Jos viime kesän kuvan stoori pitää paikkansa, niin luvassa saattaa kuitenkin olla aikamatka vuoteen 1991.

Cameron kuitenkin painottaa, että elokuvan tapahtumat sijoittuvat kahteen peräkkäiseen päivään, juonen ollessa suoraviivainen.

– Elokuva on myös tunnelmaltaan ja tyyliltään suoraa jatkoa kahdelle ensimmäiselle Terminatorille. Se on lapsilta kielletty, synkkä, suoraviivainen ja vauhdikas elokuva, Cameron jatkaa.

Deadpoolista tutun Tim Millerin ohjaama Terminator: Dark Fate saapuu elokuvateattereihin 1. marraskuuta.

Muropaketin uusimmat