James Cameron paljasti villejä uusia kuvia Avatar 2:sta – Elokuvan pitäisi saada ensi-iltansa vuoden päästä

16.12.2021 19:00 Muropaketin toimitus

James Cameronin ohjaama Avatar julkaistiin vuonna 2009. Avatar 2 saa ensi-iltansa jouluna 2022.

James Cameronin ohjaama ja käsikirjoittama Avatar pysyttelee edelleen kaikkien aikojen eniten lippukassatuloja saaneena elokuvana, vaikka Avengers: Endgame aivan sen kintereillä onkin. Kaikkiaan Avatar keräsi yli 2,8 miljardia dollaria maailmanlaajuisesti, mutta taloudellisesta menestyksestä huolimatta jatko-osaa sille on saatu odotella jokunen tovi.

Kun Cameron lopulta päätti palata Avatarinsa pariin, teki hän sen rytinällä ja laittoi tulille saman tien neljä jatko-osaa. Avatar 2 julkaistaan näillä näkymin jouluna 2022, ja seuraavat siitä aina kahden vuoden välein.

Entertainment Weekly on Cameronin haastattelun ohessa julkaissut yksinoikeudella uusia kuvia odotetusta seikkailusta, jonka kerrotaan sijoittuvan pääasiallisesti veden alaiseen maailmaan.

Cameron paljastaa myös kuvausten tapahtuvan veden alla valtavassa altaassa, sillä hänen mielestään vaijereiden varassa kuvatut kohtaukset ja niiden sijoittaminen veden alle jälkituotannossa ei näyttänyt tarpeeksi aidolta. Katso kuvat Entertainment Weeklystä.