James Cameronilta uusi Terminator-elokuva – saattoi jo vihjata tarinastakin

31.01.2017 19:16 | Muropaketin toimitus

Ohjaajan mielestä koneet ovat jo ottaneet vallan.

Toissa viikolla kerroimme ohjaaja James Cameronin olevan palaamassa Terminator-elokuvien pariin yli 25 vuoden tauon jälkeen. Kahden ensimmäisen Terminatorin ohjaaja-käsikirjoittaja saa oikeudet takaisin luomiinsa hahmoihin vuonna 2019 ja sen myötä luvassa on uusi elokuva.

The Daily Beastin tuoreessa haastattelussa Cameron kutsuu Donald Trumpia mielipuoleksi, mutta puhuu myös muun muassa tulevan elokuvan tarinasta:

”Luulen että nyt on mahdollista kertoa upea Terminator-tarina. Elämme digitaalisessa ajassa, ja Terminator on pohjimmiltaan kertomus suhteestamme teknologiaan ja siitä mitä teknologia kertoo meistä itsestämme. Kahdessa ohjaamassani Terminatorissa käsittelin myös ihmisyyttä ja ihmisarvoa. Nyt ihmiset ovat sulautuneet osaksi virtuaalista maailmaa. Katso ympärillesi vaikkapa lentokentällä tai ravintolassa, niin näet kuinka koneet ovat jo voittaneet ja tehneet ihmisistä riippuvaisia itsestään. Eli juuri nyt uusi Terminator-elokuva olisi todella ajankohtainen”, Cameron sanoo.

Cameron ei kuitenkaan ohjaa uutta Terminatoria itse, sillä Avatar-elokuvien jatko-osat 2-4 pitävät hänet kiireisenä ilmeisesti vuoteen 2023 asti. Cameronin on tarkoitus toimia “kummisetänä” ja tuottajana ja ohjaajaksi on kaavailtu Deadpoolista tuttua Tim Milleria.

Lähde: The Daily Beast

Muropaketin uusimmat