UUSIMMAT

James Cameronin ja Robert Rodriguezin Alita: Battle Angel -scifi-elokuvasta julkaistiin uusi traileri

11.12.2018 09:59 | Muropaketin toimitus

Alita: Battle Angel -scifiseikkailun ensi-ilta onkin vasta ensi vuoden puolella.

20th Century Fox on julkaissut jo neljännen trailerin James Cameronin käsikirjoittamasta ja Robert Rodriguezin ohjaamasta suosittuun mangaan perustuvasta Alita: Battle Angel -eloluvasta. Uusi mainospätkä esittelee esimerkiksi Alita-sankarin alkuperää, jota näyttelee Rosa Salazar.

Elokuvan piti saada ensi-iltansa jo nyt joulukuussa, mutta se siirrettiin Yhdysvalloissa helmikuun puoliväliin. Suomen tarkka päivä ei ole vielä tällä hetkellä tiedossa, mutta eiköhän leffa saavu täälläkin valkokankaille suunnilleen samoihin aikoihin.

Scifi-elokuvan virallinen synopsis kertoo seuraavaa:

”James Cameron (AVATAR) ja Robert Rodriguez (SIN CITY) luovat uuden, vallankumouksellisen sankarittaren elokuvassa ALITA: BATTLE ANGEL. Tämä toiminnantäyteinen elokuva on voimaannuttava tarina toivosta ja rakkaudesta.

Kaukaisessa tulevaisuudessa kyberneetikko Ido (Christoph Waltz), löytää Iron Cityn kaatopaikalta Alitan (Rosa Salazar), tajuttoman ja hylätyn kyborgin. Herätessään Idon klinikalta Alita ei muista kuka hän on eikä hän myöskään tiedä, millaisessa maailmassa elää. Kaikki on Alitalle uutta ja hän opettelee luovimaan uudessa elämässään vaarallisessa Rautakaupungissa. Ido yrittää suojella Alitaa tämän salaperäiseltä menneisyydeltä, kun taas uusi ystävä Hugo (Keean Johnson) sitä vastoin tarjoutuu auttamaan Alitaa muistojen palauttamisessa. Tunteet Alitan ja Hugon välillä kasvavat ja kehittyvät, mutta kuolettavat voimat uhkaavat Alitaa ja suhdetta. Alitalle valkenee, että hänellä on erityisiä taisteluvoimia, joita hän voi käyttää pelastaakseen ystävänsä ja perheensä, joita hän on oppinut rakastamaan.

Alitan selvittäessä totuutta alkuperästään, hän päätyy matkalle pimeään ja korruptoituneeseen maailmaan, jossa hän joutuu taistelemaan epäoikeudenmukaisuutta vastaan. Samalla hänelle selviää, että hänellä on kyky muuttaa maailmaa, jossa elää.”