James Gunn vahvisti Guardians of the Galaxy 3:n kuvausten alkamisen: “Käsikirjoitus on ollut valmiina jo kolme vuotta”

27.07.2021 15:00 | Muropaketin toimitus

James Gunnin ohjaaman Guardians of the Galaxy Vol. 3:n kuvaukset alkavat marraskuussa. Elokuva julkaistaan näillä näkymin vuonna 2023.

Ohjaaja James Gunn on saanut valmiiksi The Suicide Squad -elokuvansa ja palaa sen jälkeen takaisin Marvel Studiosin puolelle tekemään seuraavan Guardians of the Galaxy -elokuvan. Colliderin haastattelussa Gunn paljastaa, että tulevan elokuvan nimi on edellisen teemaa jatkaen Guardians of the Galaxy Vol. 3.

Gunn myös kertoo, että kolmannen Guardiansin kuvaukset alkavat marraskuussa, ja että elokuvan käsikirjoitus on ollut valmiina jo kolme vuotta. Hän kertoo saaneensa Marvelilta vapaat kädet tarinan suhteen, kuten aiemminkin.

“Ainut kerta, kun minua on pyydetty tekemään jotain, on se kun minua pyydettiin ottamaan Thanos mukaan ensimmäiseen elokuvaan. Mutta sen jälkeen he eivät ole tehneet mitään sellaista. Totta kai minun pitää huomioida asiat joita tapahtuu – kuten esimerkiksi Gamoran tapaus. Mutta suurimmaksi osaksi olen saanut vapaat kädet kolmannen osan suhteen, eikä minua ole pyydetty lisäämään siihen mitään tulevaisuutta ajatellen. Eikä se olekaan minun juttuni”, Gunn selittää.

Katso koko haastattelu tästä videosta: