James Marsden haluaisi palata X-Men-elokuvien Kykloopin rooliin

22.12.2011 12:19 | Muropaketin toimitus

Kolmessa ensimmäisessä X-Men-elokuvassa Scott Summersia alias Kyklooppia esittänyt James Marsden haluaisi vetää mutanttisankarin nahkatrikoot taas ylleen.

Monen X-Men-fanin mielestä Kyklooppi sai ihan liian vähän aikaa valkokankaalla Bryan Singerin ja Brett Ratnerin ohjaamissa elokuvissa. Samaa mieltä on myös hahmoa esittänyt James Marsden.

”Oli hienoa olla mukana X-Men-elokuvissa. Ihmiset rakastavat niitä ja ihmiset tunnistavat minut edelleen parhaiten juuri niistä, mutta koska elokuvissa oli niin paljon hahmoja, Kyklooppia ei koskaan syvennetty samalla tavalla kuin muita hahmoja. Ensimmäinen elokuva oli ihan puhtaasti Wolverinen tarina – samoin toinen ja kolmas”, Marsden avautui etonline.com-sivuston haastattelussa hiljattain.

Vaikka X-Men 4 -elokuvaa ei tällä tietoa olekaan luvassa – ja hahmo itseasiassa kuoli X-Men 3:ssa – haluaisi Marsden palata Kykloopin rooliin. Miehen mielestä hän oli ehkä hieman liian nuori esittämään hahmoa 2000-luvun alkupuolella. Nyt Marsden haluaisikin vetää taas X-univormun päälle ja aurinkolasit silmille ja palata esittämään hahmoa.

Lähde: etonline.com