James O’Barr kommentoi uutta The Crow -elokuvaa: ”Ihan naurettava ajatus!”

01.08.2011 11:19 | Muropaketin toimitus

The Crow

The Dallas Observer on jututtanut taiteilija James O’Barria, jonka tunnetuin teos on goottiromanttinen mustavalkosarjakuva The Crow. Siihen pohjautuva saman niminen elokuva ilmestyi vuonna 1994. Pääosaa esitti kuvauksissa menehtynyt Brandon Lee, josta on tullut kaikkien goottityttöjen (ja -poikien) oma Jim Morrison.

James O’Barrin The Crow -sarjakuva on taas ajankohtainen, sillä Hollywoodissa tehtaillaan siitä hyvää vauhtia uutta filmatisointia. Taiteilijalla ei kuitenkaan ole mitään tekemistä uuden elokuvan kanssa.

”Olin hyvin paljon mukana ensimmäisen elokuvan tekemisessä ja Brandon [Lee] oli ystäväni. Minusta tuntuu että tein elokuvan, jonka halusinkin tehdä, eikä minulla ole aiheeseen enää mitään lisättävää. The Crow’sta ei pitänyt koskaan tulla mitään Star Trekin tai James Bondin kaltaista franchisea, mutta sellaiseksi sitä nyt kovasti koetetaan muokata. Luulin aluksi että surkeat jatko-osat heittäisivät lokaa ensimmäisen päälle, mutta nehän vaan saivat sen näyttämään paremmalta”, O’Barr totesi The Dallas Observerille heinäkuun loppupuolella.

”Uuden version tekeminen vain 15 vuotta vanhasta elokuvasta, on tässä vaiheessa naurettavaa. En usko että kukaan haluaa tehdä huonoa elokuvaa, mutta ensimmäinen The Crow oli 10 miljoonan dollarin elokuva. Ei ole mitään väliä paljonko rahaa uuteen versioon käytetään tai mitkä tähdet siihen kiinnitetään – kukaan ei voi päihittää Brandonin ja Alex Proyasin alkuperäistä elokuvaa”.

Lähde: The Dallas Observer

Muropaketin uusimmat