UUSIMMAT

Jamie Foxx kiinnitettiin uuden Spawn-elokuvan pääosaan

30.05.2018 08:46 | Muropaketin toimitus

Todd McFarlanen Spawn-sarjakuvahahmon esittäminen on ollut vuosikausia Jamie Foxxin unelma.

Deadline vahvistaa Oscar-voittaja Jamie Foxxin esittävän pääosaa Todd McFarlanen uudessa Spawn-elokuvassa. Foxxin halukkuudesta näytellä synkkää supersankaria on huhuiltu jo vuosien ajan.

Spawnin luoja ja tulossa olevan elokuvan ohjaaja-käsikirjoittaja McFarlane vahvisti leffan olevan myös trilogian ensimmäinen osa, joka ei kerro hahmon synnystä, vaan hyppää suoraan asiaan. McFarlane kertoi jo aiemmin, ettei reboot ole perinteinen supersankaritarina, vaan lähempänä kauhua oleva aikuisille suunnattu synkkä tuotos, jonka rinnalla Logan- ja Deadpool-elokuvat vaikuttavat lastenelokuvilta. Nyt hän vertasi Spawn-rebootin tunnelmaa vuoden 1990 surrealistiseen Jaakobin painajainen -elokuvaan.

– Jamie tuli toimistooni innostuneena viisi vuotta sitten ja hänellä oli idea Spawn-elokuvaan. Kirjoitin käsikirjoituksen kuvitellen Jamien pääosaan ja hän oli ensimmäinen näyttelijä jota yritin houkutella rooliin. Onneksi hän ei ollut unohtanut kun otin aiheen puheeksi, vaan oli heti valmis hommiin, McFarlane sanoo.

Pitkäaikainen Spawn-fani Foxx kertoo olevansa otettu ja valmis muuntautumaan vähäsanaiseksi hahmoksi.

McFarlanen Spawnin on tarkoitus saada ensi-iltansa jossain vaiheessa vuotta 2019.