Uusimmat

Jared Leton esittämä Jokeri nähdään Justice League -elokuvan ohjaajan versiossa

22.10.2020 09:55 Muropaketin toimitus

Ensi vuonna ensi-iltansa saava Zack Snyder’s Justice League -elokuva paisuu paisumistaan.

Vuoden 2017 Justice League -elokuvan alkuperäinen ohjaaja Zack Snyder ei tunnetusti ollut tyytyväinen Joss Whedonin viimeistelemään versioon. Viime toukokuussa Znyder sai tahtonsa läpi massiivisen fanikampanjan jälkeen, kun Warner Bros. Pictures vahvisti, että ohjaajan oma Snyder Cut -versio saa ensi-iltansa ensi vuonna.

Alun perin Snyderin piti vain leikata elokuva uusiksi, fiksata sen erikoistehosteita ja äänittää joitakin näyttelijöiden repliikkejä uusiksi.

Projekti kuitenkin paisuu, sillä leffaa varten tehdään myös lisäkuvauksia. Nyt The Hollywood Reporter kertoo Zack Snyder’s Justice Leaguessa olevan mukana myös Jared Leton esittämän Jokerin.

Kyseessä on todella harvinainen tapaus, sillä Leton Jokeria ei nähty lainkaan elokuvan teatteriversiossa.

Lisäkuvaukset ovat tällä hetkellä käynnissä ja mukana ovat Leton lisäksi myös ainakin Ben Affleck, Ray Fisher ja Amber Heard.

Yhdsyvalloissa Zack Snyder’s Justice League -leffan julkaisee HBO Max -suoratoistopalvelu, jossa se nähdään ensin neljänä tunnin mittaisena episodina. Ne leikataan myöhemmin yhdeksi neljän tunnin mittaiseksi spektaakkeliksi.

Suomessa leffan julkaisu tapahtunee HBO Nordicin kautta, mutta sen ensi-ilta ei ole vielä selvillä.