Uusimmat

Jared Leton Jokeri palaa kuvioon Justice Leaguen “Snyder Cutissa” – Julkaistaan HBO Maxilla keväällä 2021

02.01.2021 17:00 Muropaketin toimitus

Zack Snyder’s Justice League julkaistaan ainakin Yhdysvalloissa maaliskuussa 2021.

Justice Leaguen odotettu Snyder Cut on tulossa neliosaisena minisarjana HBO Maxille parin kuukauden päästä. Toistaiseksi ei ole vielä vahvistettua tietoa siitä, nähdäänkö se samaan aikaan myös Yhdysvaltojen ulkopuolella.

Uudessa Justice Leaguessa nähdään myös Jared Leton esittämä Jokeri, joka on viimeksi ollut mukana vuonna 2016 julkaistussa Suicide Squadissa. Huhut kertovat, että Leto on käynyt kuvaamassa uuteen versioon uutta materiaalia, missä hänen myös kerrotaan esiintyvän erilaisessa lookissa kuin missä Jokeri nähtiin Suicide Squadin aikaan.

Tuoreessa haastattelussa (Comic Bookin kautta) Leto on kuitenkin vielä hyvin salaperäinen osallisuudestaan:

“Minä joko saatan olla siinä tai saatan olla olematta. Olen kuullut samoja huhuja. Meidän pitää antaa Zackin vahvistaa tai kieltää tämä. Saattaa olla että olen kuvannut jotain uutta Zackin kanssa tai sitten en ole. Mutta pidän hänestä kovasti, hän on yksinäinen susi ja uskomattoman hyvä elokuvantekijä. Tulemme hyvin toimeen ja kemiamme toimii. Odotan kovasti, että pääsen työskentelemään hänen kanssaan tulevaisuudessa. Meillä on hihassamme vielä paljon, Zackilla ja minulla”, Leto selittää.

Leto nähdään Justice Leaguen lisäksi tänä vuonna myös John Lee Hancockin ohjaamassa sarjamurhaajajännärissä The Little Things, missä hän esittää keskeistä roolia yhdessä Denzel Washingtonin ja Rami Malekin kanssa.