Jared Leton tähdittämän Morbiuksen pituus paljastettiin – Vampyyrileffa sijoittuu Venomin ja Spider-Manin maailmaan

28.12.2021 09:52 | Muropaketin toimitus

Jared Leto tähdittämä ja Daniel Espinosan ohjaama Morbius julkaistaan tammikuun lopussa.

Sonyn Morbius-elokuvan pituus on paljastunut. Reippaasti pandemian takia myöhästyneen leffan on tarkoitus saapua elokuvateattereihin vihdoinkin tammikuun lopussa, mutta Suomen ensi-ilta riippuu luonnollisesti koronarajoituksista.

Cinemark-elokuvateatteriketju kertoo Morbiuksen kestoksi 108 minuuttia. Sonyn lokakuussa ensi-iltansa saanut Venom: Let There Be Carnage oli vain 97 minuuttia pitkä.

Lue myös: Arvostelu | Venom: Let There Be Carnage on vuoden oudoin romanttinen komedia

Spider-Man- ja Venom-elokuvien maailmaan sijoittuvassa Morbius-elokuvassa Jared Leton esittämästä sairaalloisesta tohtori Michael Morbiuksesta tulee salamannopeasti vihollisiaan tappava vampyyri. Elokuvan virallinen synopsis kertoo seuraavaa:

”Yksi Marvelin vastustamattomammista ja ristiriitaisimmista hahmoista nähdään valkokankaalla, kun Oscar-voittaja Jared Leto muuntautuu arvoitukselliseksi antisankariksi, Michael Morbiukseksi. Harvinaiseen verisairauteen vakavasti sairastunut tohtori Morbius haluaa pelastaa muut samalta kohtalolta ja ottaa epätoivoisen riskin. Aluksi uhkapeli vaikuttaa kannattaneen, kunnes selviää, että parannuskeino on mahdollisesti ollut pahempi kuin itse sairaus.”

Daniel Espinosan ohjaamassa Morbius-elokuvassa nähdään Leton lisäksi muun muassa Matt Smith, Arjona, Jared Harris, Al Madrigal jaTyrese Gibson. Elokuvan ensi-ilta on 28. tammikuuta 2022 niin maailmalla kuin myös Suomessa.