Uusimmat

Jason Statham valmistautui uuteen elokuvaansa uimalla oikeiden haiden kanssa

09.04.2018 21:00 Muropaketin toimitus

Jason Stathamin tähdittämä haileffa The Meg saa ensi-iltansa elokuussa.

Entertainment Weeklyn haastattelema toimintatähti Jason Statham kertoo valmistautuneensa ensi elokuussa ilmestyvään haielokuvaansa The Meg uimalla oikeiden haiden kanssa. Sukeltamista muutenkin harrastava Statham kertoo sukeltavansa mielellään missä tahansa maailmaa vieraileekaan, mutta haiden seurassa uiminen oli hänelle kokemus, jota hän suosittelee mielellään kaikille:

“Valmistautumisen alkuvaiheessa menimme Fidžille missä uimme härkähaiden kanssa. Niitä syötetään kädestä ja niiden näkeminen on huikeaa. Ne ovat kolme metriä pitkiä, valtavia otuksia. Niitä oli 20-30 ja niille syötettiin tonnikalan päitä käsin ja pääsimme hyvin, hyvin lähelle ja se oli mahtava kokemus. Uida ison, kolmimetrisen hain läheisyydessä, suosittelen sitä kaikille.”

Statham kertoo, ettei lopulta edes pelännyt suurten petojen lähellä:

“Se on jännä, koska veneessä ollessa asia alkaa helposti ahdistaa. Mutta mereen päästessä tilanne on ihan toinen. Sitä rentoutuu ja kun on niiden ympäristössä, se on tietyllä tapaa rauhallista ja ahdistus katoaa kokonaan pois. Kaikki pelko on lopulta omassa päässäsi.”

John Turteltaubin ohjaama The Meg perustuu Steve Altenin vuonna 1997 ilmestyneeseen samannimiseen menestyskirjaan. Muissa rooleissa nähdään mm. Ruby Rose ja Rainn Wilson.