Uusimmat

Jeff Goldblum hehkuttaa paluuta Jurassic Parkin kaaosteoriamatemaatikoksi

10.05.2017 14:31 Muropaketin toimitus

Jurassic World saa jatko-osan ensi vuonna. Uusi dinosaurusseikkailu palauttaa valkokankaalle Jeff Goldblumin maanmainion Ian Malcolmin.

Jeff Goldblum on intoillut Entertainment Weeklyn haastattelussa paluusta tuttuun rooliinsa. Edellisen kerran kaaosteoriamatemaatikko Malcolm nähtiin valkokankaalla vuoden 1997 Kadonnut maailma – Jurassic Parkissa.

”Lähden Lontooseen muutaman viikon päästä. Siellä ollaan jo täydessä työn touhussa, ja koetan tuoda oman lisäni dinoviihteen lautaselle. Pidän hahmostani. Mielestäni hän on tomera ja röyhkeä mies, joka on lahjomaton ja ajattelee syvällisiä”, Goldblum kuvaili Ian Malcolmia.

Jeff Golbum on täysin tietoinen siitä, että Jurassic Park- ja Jurassic World -elokuvat ovat popkorniviihdettä. Silti hän näkee Malcolmin tavallista syvällisemmin kirjoitettuna hahmona.

”Ian Malcolm hyvin kiinnostunut vakavista aiheista, kuten ahneudesta ja tieteen ihmeistä. Olen itsekin kiinnostunut näistä aiheista, joten odotan Jurassic World 2:n tekemistä suuresti”.

Jeff Goldblumin lisäksi Jurassic World 2:n pääosissa nähdään Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Justice Smith, James Cromwell ja Toby Jones.

Elokuvan ohjaa Orpokodista, Selviytymisestä ja A Monster Callsista tuttu J. A. Bayona.

Jeff Goldblum
Kaikki jutut aiheesta