Uusimmat

Jeff Goldblumilla pieni mutta merkityksellinen rooli Jurassic World 2:ssa

30.10.2017 13:20 Muropaketin toimitus

Jurassic Park -elokuvien ikonisin hahmo on Jeff Goldblumin esittämä tohtori Ian Malcolm. Näyttelijä palaa dinosaurusten maailmaan ja rakastettuun rooliinsa tulevassa Jurassic World -elokuvassa, pienessä, mutta omien sanojensa mukaan merkityksellisessä roolissa.

Brittiläisen Empire-elokuvalehden podcastissa haastateltu Jeff Goldblum kertoo Jurassic World: Fallen Kingdom -roolistaan näin:

”Se [rooli] on pieni… kukapa tietää, he voivat vielä leikata minut kokonaan poiskin! Mutta jos roolini pysyy mukana, tulen olemaan persiljan oksa tai pieni lisuke, joka toivottavasti tekee vaikutuksen!”

Jurassic World: Fallen Kingdom, joka Suomen elokuvateattereihin tulee nimellä Jurassic World: Kaatunut valtakunta, saa ensi-iltansa 8. kesäkuuta 2018. Elokuvan ohjaa J.A.Bayona (A Monster Calls, Orpokoti) ja käsikirjoittajina toimivat edellisen Jurassic Worldin kynäilleet Colin Trevorrow ja Derek Connolly.

Jurassic Worldin pääosissa nähdyt Chris Pratt ja Bryce Dallas Howard palaavat jatko-osassa rooleihinsa, kuten palaavat myös vastaavat tuottajat Steven Spielberg ja Colin Trevorrow. Prattin ja Howardin rinnalla tähtikaartia täydentävät James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Toby Jones, Rafe Spall sekä tutuissa rooleissaan jälleen nähtävät BD Wong ja Jeff Goldblum.