Jennifer Lawrence poltti pilveä uuden leffansa kuvauksissa – Perusteli asiaa tavalla, joka ei varmasti virkavaltaa vakuuttaisi

22.11.2021 08:24 | Muropaketin toimitus

Don’t Look Up -elokuva nähdään Netflixissä jouluaattona.

Jennifer Lawrence kertoo polttaneensa pilveä Netflixin joulukuussa nähtävän Don’t Look Up -elokuvan kuvauksissa, mutta siihen olleen oikein hyvän syyn.

Lawrence esittää Adam McKayn ohjaamassa komediassa tohtori Kate Dibiaskya, jonka hahmo polttaa pilveä rentoutuakseen. Hän ja Leonardo DiCaprion esittämä astronomikollega yrittävät varoittaa massiivisen komeetan lähestyvän Maapalloa. Ongelmana on se, ettei ketään tunnu kiinnostavan.

Lawrence ja ohjaaja McKay osallistuivat Yahoon mukaan Los Angelesissa leffan näytöksen jälkeiseen keskustelutilaisuuteen, jossa asia tuli puheeksi. Ohjaajan mukaan Lawrence kysyi lupaa polttaa paukut, ennen kuin kuvasi kohtauksen presidenttiä näyttelevän Meryl Streepin kanssa. Lawrencella ei ole kohtauksessa vuorosanoja.

– Poltin pilveä vain siksi, koska myös hahmoni polttaa elokuvassa, Lawrence selittää.

McKay kertoo Lawrencen kysyneen häneltä, että onko kohtaus tarkoitus tehdä improvisoiden. Ohjaaja vastasi, ettei näyttelijän tarvitse keksiä vuorosanoja, vaan voi poltella jos haluaa. Kohtauksen kuvauksen jälkeen Lawrence sai kuulla asiasta hyväntahtoista naljailua kollegoiltaan.

– Olin helppo vittuilun kohde, kaikki kiusasivat minua, Lawrence nauraa.

Don’t Look Up -elokuvassa nähdään myös Jonah Hill, Cate Blanchett, Tyler Perry, Rob Morgan, Mark Rylance, Ron Perlman, Timothée Chalamet, Ariana Grande, Melanie Lynskey ja Chris Evans. Elokuva tulee tarjolle Netflixiin jouluaattona.

Muropaketin uusimmat