UUSIMMAT

Jim Carrey ja Jeff Daniels Nuija ja tosinuija -komedian jatko-osaan?

28.02.2011 09:39 | Muropaketin toimitus

Vuonna 1995 Suomessa ilmestynyt Nuija ja tosinuija on yksi Jim Carreyn suosituimmista elokuvista vielä 15 vuoden jälkeenkin. Siksi tämä uutinen on varmasti monille mieluinen: Farrellyn veljekset haluavat tehdä elokuvalle jatko-osan sen alkuperäisten tähtien kanssa.

Moviehole.net-sivuston mukaan Bob Farrelly kertoi veljesten tuoreen Hall Pass -elokuvan promootiokiertueella tänään seuraavaa:

”Nuija ja tosinuija on nähty monta kertaa USA:n televisiossa ja sitä kautta lapset ovat oppineet elokuvan hokemia – jotka itse olen jo aikaa sitten unohtanut. Jos saisimme kaksi tähteämme, Jim Carreyn ja Jeff Danielsin, palaamaan rooleihinsa, jatko-osa voisi olla tekemisen arvoinen – ja teemme jo nyt töitä sen eteen”.

Mitä jatko-osassa sitten nähtäisiin?

”Olemme miettineet mitä nuo kaksi tolloa tekisivät 20 vuotta myöhemmin. Toivottavasti pystymme kehittämään jotain, mikä on jatko-osan tekemisen arvoista”.

Nuija ja tosinuija -elokuvalle julkaistiin vuonna 2003 ”esiosa” Tosinuija ja vielä nuijempi – kun Harry tapasi Lloydin. Farrellyn veljeksillä, Jim Carreylla tai Jeff Danielsilla ei kuitenkaan ollut mitään tekemistä sen kanssa ja elokuva saikin erittäin tylyn vastaanoton.

Lähde: Moviehole.com