Jim Carrey sai haukut Kick-Ass 2:n tiimoilta: ”En enää koskaan työskentele sen luupään kanssa”

11.08.2014 08:50 | Muropaketin toimitus

Jim Carrey osallistui Kick-Ass 2:n tekemiseen, mutta ei suostunut tunnontuskiensa takia promoamaan elokuvaa lainkaan. Koomikon yhtäkkinen linjanmuutos ei miellyttänyt kaikkia.

Jos olet jo unohtanut, mistä on kyse, löytyvät tarinan varhaisemmat vaiheet täältä:

Kick-Ass 2-tähti Jim Carrey ei halua olla missään tekemisissä elokuvan kanssa

Jim Carrey hannasi Kick-Ass 2:sta – mitä mieltä elokuvan muut tähdet ovat asiasta?

Jim Carreyn ratkaisu yllätti kaikki ja suututti monet. Yksi herneen nokkaan vetäneistä oli Kick-Ass-sarjakuvan piirtäjä John Romita Jr., joka vuodattaa tuntojaan sangen suorasanaisesti tuoreessa haastattelussa.

”En aio enää koskaan työskennellä sen luupään kanssa, joten puhun nyt ihan suoraan”, Romita aloitti. ”Hahmo, jota Jim Carrey esitti, luopui aseiden käytöstä – luopui aseiden käytöstä – ja alkoi hyvikseksi. Jokainen vähänkään kouluja käynyt olisi voinut keksiä, miten tällaista hahmoa voi käyttää aseiden vastaisten ajatustensa esille tuomiseen. Jim Carrey ei kuitenkaan ole niin fiksu. Hän otti rahat ja alkoi sitten jauhaa paskaa elokuvastamme.”

John Romita Jr.:n mukaan Jim Carreyn meuhkaaminen aiheutti edeltäjäänsä kehnommin menestyneelle Kick-Ass 2:lle taloudellisia tappioita. Omista rahoistaan hän ei kuitenkaan piittaa. ”Puhun nyt ihmisistä, jotka työskentelivät elokuvan taustajoukoissa. Carrey vei rahat heidän taskuistaan ja hänen pitäisi hävetä”, Romita tuomitsi. 

Kick-Ass-sarjakuvan kolmas ja viimeinen osa on saatu juuri päätökseen USA:ssa. Kokoelma-albumi on luvassa syyskuussa. Suomessa Kick-Assia on julkaistu toistaiseksi vain ensimmäisen tarinan verran.

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Comic Book Resources

Muropaketin uusimmat